söndag 20 november 2011

Helgen som gått

Har haft Andreas på besök i några dagar. Så när jag inte varit på jobbet har jag försökt sysselsätta vår hustomte med lite arbeten här i bostaden. Det var en del som behövde göras innan fredagen, då kom nämligen mor Paula på besök. Det har rensats, målats och städats under hela veckan. Nu ser äntligen vår lya ut som ett riktigt hem.
I fredags promenerade jag och mamma till Liseberg och spanade in deras julmarknad. Det var otroligt fint med alla ljus i mörkret och småbodar med olika smarriga delikatesser. Köpte med mig en lime/citron-honung som smakade ljuvligt. Det osade kärlek i luften, kryllade av par som gick hand i hand, pussades under mistlar och gosade längs allén. Jag ska nog försöka ta mig dit en gång till senare när julen börjar närma sig ytterligare, ta en varm glögg, strosa runt och titta på alla kära människor.
Götet har inte bara mamma på visit, även Letizia är här igen. Igår var jag, syrran, Jonno och Letti till Universeum och tittade på hajar, apor och äckliga småkryp. Lite kul var det att upptäcka att jag faktiskt var mer rädd för aporna än för spindlarna och ormarna. Aporna hoppade över ens huvudet, till höger och vänster samtidigt som de skrek sitt krigsrop. De verkade ladda och samla trupperna för attack! Jag duckade och småsprang igenom regnskogsavdelningen samtidigt som jag kände att pulsen gick upp en aning, usch!


Idag har jag hjälpt chefen med en visning. En jättefin 30-talsvilla ute i Paradiset (området är lika fint som det låter). Paradiset är väldigt populärt och objektet är ovanligt, både stort och äldre. Det var ovanligt många som bokat in sig för visning, därför jag hoppade in och assisterade för att hålla reda på alla spekulanter. Visningen gick strålande, dock var den väldigt lång, pågick i nästan 4 timmar! Kan berätta att man är ganska mör efter den stunden.
Nu får jag äntligen njuta av söndagen genom att göra..ingenting! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar